Med önskan om en Stilla natt, en god jul och ett gott nytt år!

Kära läsare, kunder, vänner, musiknördar m.fl. Jag vill härmed önska dig en stilla natt, en god jul och ett gott nytt år! Hoppas att du får ett fint och härligt 2016 med nya fina musikmöten. 

 
Som julmusik bjuder jag på en av mina favoritlåtar. 

Stilla natt

Stilla natt är en tysk julsång som skrevs 1818 och har spridit sig över hela världen. Här kan man snacka hitlåt! Om jag fick välja en känd låt som jag skulle ha skrivit så är det denna. Stilla natt har en fantastisk melodi som klarar sig i olika skepnader; både i klassisk och modern tappning, med jazziga ackord, koralharmonik eller ett fett beat. En sång som fortsatt kommer att klara sig i många sekel till och vara många människor till glädje! 

God jul och gott nytt år! 

  

Kommentarer inaktiverade.